PRISER OG PRAKTISK

OBS: Jeg har aktuelt lukket for tilgang grundet barselsorlov. Jeg forventer at kunne opstarte nye forløb medio 2022.


Priser:


  • Individuel samtale (50 min.): 1050,-
  • Individuel samtale for studerende (over 18 år og med gyldigt studiekort): 950,-
  • Individuel onlinesamtale (50 min.): 1050,-
  • Individuel onlinesamtale for studerende: 950,-
  • Par (80 min.): 1600,-


Efter hver samtale fremsendes en faktura, som kan betales med Mobilepay eller via bankoverførsel.Lægehenvisning og forsikring:


Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring, og du kan derfor ikke få tilskud til samtaler hos mig med henvisning fra egen læge. Undersøg derimod om du har en forsikring (privat eller via dit arbejde), som dækker samtaler hos en psykolog helt eller delvist.

psykolog-århus-priser-tilskud-sygeforsikring-danmark-henvisning

Tilskud fra sygeforsikring "danmark":


Hvis du er medlem af Sygeforsikring "danmark", giver de i mange tilfælde tilskud til dine samtaler hos mig. Der gives følgende tilskud:


Samtaler vedrørende psykiske lidelser, der er omfattet af henvisningsårsagerne 1-11 i Bekendtgørelse om tilskud til psykologbehandling (læs om kriterierne herfor her):


For medlemmer under 18 år: 300 kr. pr. samtale.

For medlemmer mellem 18 og 25 år: 450 kr. pr. samtale

For medlemmer på 26 år eller ældre: 300 kr. pr. samtale


Samtaler vedrørende problematikker, der ikke er omfattet af henvisningsårsagerne:


For medlemmer under 26 år: 300 kr. pr. samtale.


Du kan maksimalt få 7.200 kr. i tilskud fra "danmark" pr. år.

Afbud:


Afbud meldes på mail eller telefon senest kl. 16.00 dagen før din samtale. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales det fulde beløb for sessionen.Adresse:


Jeg praktiserer fra klinikfællesskabet Psykologhuset ved Åen i Rosensgade 15, 3. sal, 8000 Aarhus C. Parkering findes lettest i Magasin, Salling eller Dokk1. Busstop i nærheden findes ved Busgaden, Emil Vetts Passage, Klostertorv og Nørreport.Online terapi:


Som alternativ til fremmøde i klinikken tilbyder jeg også samtaler via videokonsultation. Du behøver således ikke være begrænset af geografi for at komme i forløb hos mig. Læs mere her.Hvis du har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.