OM MIG

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet, autoriseret igennem Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykologforening.


Jeg har været privatpraktiserende siden 1. januar 2015.Fagligt fokus og personlig tilgang:


I mit arbejde som psykolog har jeg specialiseret mig i at arbejde med voksne og unge i forskellige sammenhænge. Dette er i såvel terapeutiske samtaler, undervisningsforløb, samt udviklings- og forandringsprocesser bl.a. i virksomheder. Fællesnævneren er, at jeg brænder for arbejdet med mennesker og faciliteringen af positiv forandring hos disse – på alle mulige trin og retninger i livet.


Min måde at arbejde på er gennemgående præget af følgende nøgleord:


Professionalisme: Jeg prioriterer at være omhyggelig og velforberedt i vores samarbejde, samt at der er klare rammer omkring det. Mit arbejde tager desuden altid udgangspunkt i en velfunderet faglighed.


Optimal udfordring: En af mine vigtigste opgaver er at udfordre dig på de tanker, mønstre og blinde vinkler, som begrænser dig. Niveauet af denne udfordring vil altid matche dig som type, og der hvor du er i din proces.


Samarbejde: Det er vigtigt for mig, at vores samarbejde er et reelt samarbejde. Terapi hos mig foregår således ikke med mig som en dikterende ekspert på dit liv, men som et fælles arbejde mod den ønskede forandring.


Gennemsigtighed: Jeg er åben om hvad jeg gør og hvorfor, således at vi kan afstemme proces og værktøjer, og følges ad hele vejen.


Nærvær: Jeg betragter det som min vigtigste opgave at være indlevende og fuldstændig til stede med dig og det, som fylder for dig. Dette er i min optik et grundvilkår for et positivt og frugtbart terapeutisk samarbejde.Faglige kernekompetencer:


- Psykoterapeutisk behandling - individer og par

- Undervisning og gruppeprocesser

- Mindfulness og meditation

- Positiv psykologiFaglig baggrund:


Min faglige baggrund er strikket sammen af erfaringer fra flere forskellige områder, bl.a. flere års klinisk praksis med samtaleterapi, konsultativ erhvervspsykologisk praksis og rehabiliteringsarbejde i kommunalt regi.


Jeg har desuden videreuddannet mig løbende med kurser indenfor forskellige metodiske tilgange, bl.a i intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP), mindfulnessbaseret kognitiv terapi, hypnoterapi, Somatic Experiencing (SE) og emotionsfokuseret parterapi (EFT).


Jeg deltager løbende i opkvalificerende kurser og supervision for at vedligeholde og videreudvikle min faglighed.