OM MIG

Autoriseret psykolog Anette Rasmussen - psykolog i Aarhus C

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2012, autoriseret igennem Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykologforening.


Jeg har været privatpraktiserende siden 1. januar 2015.Fagligt fokus og personlig tilgang:


I mit arbejde som psykolog har jeg specialiseret mig i at arbejde terapeutisk med voksne og unge. Lige siden jeg blev færdiguddannet har jeg vidst, at dette felt er det helt rigtige for mig, det er det, jeg brænder for.


Min måde at arbejde på er gennemgående præget af følgende nøgleord:


Professionalisme: Jeg prioriterer at være omhyggelig og velforberedt i vores samarbejde, samt at der er klare rammer omkring det. Mit arbejde tager desuden altid udgangspunkt i en velfunderet faglighed.


Optimal udfordring: En af mine vigtigste opgaver er at udfordre dig på de tanker, mønstre og blinde vinkler, som begrænser dig. Niveauet af denne udfordring vil altid matche dig som type, og der hvor du er i din proces.


Samarbejde: Det er vigtigt for mig, at vores samarbejde er et reelt samarbejde. Terapi hos mig foregår således ikke med mig som en dikterende ekspert på dit liv, men som et fælles arbejde mod den ønskede forandring.


Gennemsigtighed: Jeg er åben om hvad jeg tænker og gør, samt hvorfor. Således kan vi afstemme proces og værktøjer, og følges ad hele vejen.

psykolog-århus-anette-rasmussen-kvindelig-ung-autoriseret-tilskud

Nærvær: Jeg betragter det som min vigtigste opgave at være fuldstændig til stede med dig og det, som fylder for dig. Dette er i min optik et grundvilkår for et positivt og frugtbart terapeutisk samarbejde.


Overskud til og indlevelse i den enkelte: Som klient må man aldrig føle sig som "et tilfældigt nummer i rækken". Jeg interesserer mig oprigtigt for mine klienter og prioriterer at have nok at give af til hver enkelt. Jeg sørger derfor altid for at holde antallet af forløb og daglige samtaler nede på et niveau, som sikrer, at hver enkelt klient oplever en høj grad af overskud og indlevelse fra min side - uanset om man møder mig som som den første eller sidste på dagen eller ugen. 

Faglig baggrund:


Min faglige baggrund er strikket sammen af erfaringer fra flere forskellige områder, bl.a. flere års klinisk praksis med samtaleterapi, konsultativ erhvervs-psykologisk praksis, undervisning indenfor psykologi, samt rehabiliteringsarbejde i kommunalt regi.


Jeg har desuden videreuddannet mig løbende med kurser indenfor forskellige metodiske tilgange, bl.a i intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP), mindfulnessbaseret kognitiv terapi, Somatic Experiencing (SE) og emotionsfokuseret parterapi (EFT).


Jeg deltager løbende i opkvalificerende kurser og supervision for at vedligeholde og videreudvikle min faglighed.Personligt


Jeg er 36 år og bor i Aarhus med min mand og vores to børn.