ONLINE TERAPI

Psykolog online - nemt, fleksibelt og overskueligt, uanset hvor du befinder dig

Hvad er online terapi?


Online terapi er samtaler, der foregår via videokonsultation, således at du kan sidde hvor som helst i verden og stadig have samtaler med mig.

I praksis fungerer det meget ligesom vi kender det fra fx facetime og skype, altså med webcam via din computer eller tablet.


Jeg benytter til dette naturligvis en sikker, krypteret platform. Den er både meget brugervenlig, den sikrer den fortrolighed, som er et krav ved psykologsamtaler, og den lever op til kravene i GDPR.


Indholdet og fortroligheden i vores samtaler er altså det samme som normalt, det er bare formen, som er lidt anderledes.

psykolog online-onlineterapi-psykolog-anette-rasmussen

Hvem kan have glæde af online terapi?


Online terapi er en mulighed for dig, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at møde op i min praksis i Aarhus C.


Måske er du allerede i gang med et forløb i min praksis, men skal flytte, på udveksling, på forretningsrejse eller andet - men ønsker at fortsætte forløbet.


Måske bor du langt fra min klinik, men har svært ved at finde tilsvarende hjælp dér, eller måske bor du i udlandet, men ønsker et psykologforløb på dit eget modersmål.


Har du fysiske udfordringer eller handicap, som forhindrer dig i at komme i mine lokaler, som ligger på 3. sal, kan onlineterapi også være et godt alternativ.


Det kan også være, at det at skulle tage hul på et psykologforløb og møde fysisk op i en klinik er et stort og svært skridt for dig. Så kan i nogle tilfælde føles lidt mere trygt at starte online, hvor du kan møde mig og få taget hul på det, mens du sidder trygt i dit eget hjem.


Måske er terapi online bare den model, der passer bedst for dig, der har et travlt program i hverdagen, fordi du således kan få samtalerne lagt ind uden også at skulle sætte ekstra tid af til transport.Forskellen på samtaler online og i klinikken


Det er klart, at der er forskel på at sidde overfor et menneske ansigt til ansigt og på en skærm. Dog er det at være i kontakt med hinanden via internettet blevet mere og mere almindeligt for os i hverdagen. Forskningen på området viser også, at effekten af terapien ved online-samtaler er på højde med effekten, når samtalen foregår ansigt til ansigt. Online terapi er således i dag en anerkendt behandlingsform.Hvordan foregår online terapi?


Rent praktisk foregår det sådan, at jeg fra den sikre, krypterede platform "We Care" sender dig et link, som du bruger til at gå ind og oprette dig i systemet. Du bliver herved automatisk koblet sammen med mig i det lukkede system (og ikke synlig for andre). Dette skal du gøre forud for vores første samtale. Når det bliver tid til vores samtale, skal du være logget ind på systemet med din computer eller tablet (med et webcam) og afvente, at jeg ringer dig op.


Pris, varighed og øvrige retningslinjer omkring samtalerne er det samme som normalt. Du kan læse mere om dette her:Priser og praktisk


Fortrolighed og databeskyttelseDu er altid velkommen til at kontakte mig og høre nærmere. Ring til 61696100 eller skriv til mail@anetterasmussen.dk.


Tilbage til forsiden.