PRISER OG PRAKTISK

Priser:


  • Individuel samtale (50 min.): 950,-
  • Individuel samtale for studerende (over 18 år og med gyldigt studiekort): 850,-
  • Individuel onlinesamtale (50 min.): 950,-
  • Individuel onlinesamtale for studerende: 850,-
  • Par (80 min.): 1500,-


Efter hver samtale fremsendes en faktura, som kan betales med Mobilepay eller med bankoverførsel.Lægehenvisning og forsikring:


Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring, og du kan derfor ikke få tilskud til samtaler hos mig med henvisning fra egen læge. Undersøg derimod om du har en forsikring (privat eller via dit arbejde), som dækker samtaler hos en psykolog helt eller delvist.


Hvis du er medlem af Danmark, giver de i nogle tilfælde også tilskud til samtaler med psykolog. Du kan læse om Danmarks regler for tilskud her.

Afbud:


Afbud meldes på mail eller telefon senest kl. 16.00 dagen før din samtale. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales det fulde beløb for sessionen.Adresse:


Jeg praktiserer fra klinikfællesskabet Psykologhuset ved Åen i Rosensgade 15, 3. sal, 8000 Aarhus C. Parkering findes lettest i Magasin, Salling eller Dokk1. Busstop i nærheden findes ved Busgaden, Emil Vetts Passage, Klostertorv og Nørreport.Online terapi:


Som alternativ til fremmøde i klinikken tilbyder jeg også samtaler via videokonsultation. Læs mere her.Venteliste:


Jeg oplever for tiden stor tilgang, og har derfor ventetid på opstart af nye forløb. Ønsker du at høre nærmere og/eller komme på ventelisten, så kontakt mig på mail@anetterasmussen.dk eller telefon 61696100.Hvis du har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.