METODER OG TERAPEUTISK TILGANG

Kognitiv terapi, ACT og psykodynamisk terapi hos psykolog i Aarhus

Metodisk arbejder jeg ikke ud fra én specifik tilgang. Jeg tror ikke på, at man skal tilpasse et menneskes problemstilling til en fast metode - men på, at man skal tilpasse metoden til mennesket og problemstillingen.


Jeg arbejder derfor ud fra en kombination af forskellige psykoterapeutiske metoder, og skræddersyer tilgangen som det nu giver mest mening i den konkrete situation.


Jeg anvender primært metoder fra kognitiv terapi, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) og psykodynamisk terapi.

Det betyder overordnet, at vi vil kunne arbejde med både en grundlæggende forståelse af dine mønstre og udfordringer, konkrete værktøjer i forhold til dine tanke- og adfærdsmønstre, samt følelseshåndtering og -bearbejdning. 


Forbundetheden mellem krop og psyke er desuden en naturlig og vigtig del af min tilgang til at arbejde med din trivsel. Her inddrager jeg bl.a. metoder fra Somatic Experiencing (SE), når det giver mening.


Derudover inddrager jeg værktøjer fra bl.a. positiv psykologi og mindfulness i situationer og forløb, hvor det viser sig relevant.

psykolog-århus-kognitiv-terapi-ACT-ISTDP-positivpsykologi-mindfulness-EFT

I parterapi tager jeg udgangspunkt i den emotionsfokuserede metode (EFT). Her har vi fokus på identifikation og bearbejdning af tilknytnings- og interaktionsmønstre med henblik på at genoprette en tryg platform for kærlighed, samhørighed og kommunikation. Fra dette udgangspunkt vurderer vi sammen hvilken retning der giver mening for netop jer som par i den situation, I befinder jer i.


Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende til en snak om hvordan jeg evt. vil kunne hjælpe dig med en specifik problemstilling.Tilbage til forsiden.