TERAPI - HVORNÅR OG HVORFOR?

Psykologhjælp i Aarhus - professionel terapi til dit behov

Hvornår er det relevant at få hjælp fra en psykolog?


Vi kan alle komme ud for at stå i udfordrende livssituationer, som vi har svært ved at komme igennem ved egen hjælp. Situationer, hvor vi oplever at vi fx mangler ressourcer, tvivler, er stressede, bange, nedtrykte, overvældede af følelser - og som begrænser os i forhold til at leve det liv, vi gerne vil. Sådanne situationer kan skyldes mange ting: traumatiske oplevelser, tab, livskriser, sygdom, psykisk overbelastning, problemer i relationer til andre mennesker, eller noget helt andet. Nogle gange ved vi præcis, hvad vores mistrivsel bunder i. Andre gange gør vi ikke, men kan bare mærke at vi ikke har det godt. I begge tilfælde kan psykologsamtaler være en god hjælp til at komme videre.Vi tager udgangspunkt i dig og dit behov


Vi starter lige præcis der, hvor du er i forhold til din situation. Herfra vil jeg kunne hjælpe dig til at opnå større indsigt i dine udfordringer, mønstre og vanskeligheder, samt understøtte dig i at arbejde med dem på en konstruktiv måde på vejen mod en højere grad af livskvalitet. Det er en proces, som vi samarbejder om hele vejen og altid i det tempo, som passer til dig.


Du er altid velkommen til at kontakte mig for at vende dine overvejelser og eventuel tvivl, samt høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Tilbage til forsiden.


psykologhjælp-århus-psykolog-anette-rasmussen