INFO OM COVID-19

Jeg holder aktuelt åbent for samtaler i klinikken med almindelig opmærksomhed på at undgå smittespredning. For at gøre det så trygt som muligt for alle, er der følgende praktiske retningslinjer for fremmøde i klinikken:

 

  1. Der skal pr. 29/10-20 bæres mundbind mens du befinder dig i klinikkens venteværelse - men ikke under samtalen i terapilokalet.
  2. Har du symptomer på sygdom (hoste, feber, vejrtrækningsbesvær osv.), skal samtalen enten afholdes via videokonsultation eller flyttes til et andet tidspunkt. Dette gør du ved at ringe eller skrive til mig. Det samme gælder, hvis du ved, at du indenfor de seneste 14 dage har været i tæt kontakt med én, som er smittet med coronavirus.
  3. Sørg gerne for først at møde op lige til tiden (eller så tæt på, som muligt), så du ikke skal opholde dig unødigt længe i venteværelset.
  4. Ved ankomst til klinikken vaskes hænder eller bruges håndsprit.
  5. Vi undgår håndtryk holder den velkendte meters afstand.


Samtaler via videokonsultation er altid en mulighed for dig, som foretrækker dette. Måske er du i risikogruppen, måske vil du bare gerne holde dig på den sikre side i disse tider. Ønsker du dette alternativ til dine samtaler, skal du bare gøre opmærksom på det ved tidsbestilling.


Du kan læse om online videosamtaler her


Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.